Ledverlichting

Ledlampen hebben enkele grote voordelen :

Energiezuinig

Met LED verlichting bespaart u veel geld omdat het tot -90% minder verbruikt dan halogeen. LED’s hebben de hoogste lichtopbrengst voor de energie die ze verbruiken

Geen onderhoudskosten

LED verlichting gaat véél langer mee dan traditionele verlichting. LED heeft gemiddeld 30.000 tot 50.000 branduren. Dat betekent een aanzienlijke verlaging van de onderhoudskosten.

Return on investment

Kwalitatieve LED verlichting is duurder dan andere verlichting. De lange levensduur in combinatie met het lage energieverbruik zorgt gemiddeld voor een terugverdientijd tussen 1 en 3 jaar.

Subsidies en premies

De overheid steunt energiebesparende initiatieven. Als u wilt besparen door te investeren in LED verlichting kunt u bij de overheid terecht voor subsidies.

Milieuvriendelijk

Een lager verbruikt impliceert ook een daling in CO2-uitstoot. Beperk de milieu-impact van uw onderneming en draag uw steentje bij tot een duurzamere wereld.

Eindeloze toepassingen

Kies met dezelfde lamp verschillende kleuren, flexibele LED strips, kleine en compacte LED’s, stuur de verlichting aan met elektronica, etc.

Wat is relighting?

Ons team helpt bedrijven, instellingen , scholen met bij de relighting van de verouderde lichtinstallatie.  Dankzij relighting besparen bedrijven sterk op de energiefactuur, maar wordt ook het visuele comfort verhoogd.

U bespaart dankzij een zuinige technologie, u hebt veel keuzemogelijkheden (qua design en lichtopbrengst) én u kunt genieten van premies en subsidies voor relighting van de overheid.

 

 

 

 

under-construction